Sommeren 2019

Søndag 16. juni har vi fått lov til å være med på fremvisning på japandagen på Aboretet. Her er vi 3 som har sagt vi kan stille. Vi burde ha flere, så ta kontakt med Steffen Wikan (412 45 722) hvis du vil være med å delta. Selvfølgelig er alle velkommen til å komme å se på 🙂

Onsdag 26. juni 19:00 – 21:00 kommer det til å være kyu-gradering for iaido i vår dojo! Dette kommer til å bli et kjempespennende opplegg for oss, og alle Aikidoka fra Bergen Aikidoklubb er ønsket velkommen til å se på dette. Etterpå går vi ut og tar oss noe å drikke og spise sammen for å gratulere alle graderte 😀

Siste barnetrening for våren er 17.6 i uke 25, da har vi også sommeravslutning for juniorer ca 19:00 – 19:30. Alle er velkommen. 

Voksentrening starter når avslutningen er ferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: